Rybí filé v alobalu recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 lžíce máslo 1 ks cibule 2 lžíce hořčice 1 ks chilli paprička 1 ks červená paprika 1 ks zelená paprika 80 dkg rybí filé 1 řapík řapíkatý celer podle chuti sůl citronová šťáva mletý černý pepř na ozdobu petrželka
Postup Rybí filé v alobalu recept
Postup přípravy receptu
-
Čtverce alobalu rozložíme a potřeme máslem. Papriky a chilli papričku nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme na kolečka a celer na plátky. Čerstvou petrželku nasekáme na jemno.
Porce filé položíme na alobal, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a potřeme hořčicí. Na plátky rybího filé rozdělíme zeleninu, zlehka osolíme a přidáme plátek másla.
Rybí filé dobře zabalíme do alobalu a na plechu v troubě pečeme asi 20 minut při 200 °C.
Rybí filé připravené v alobalu na talíři posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.