Rybí filé v alobalu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 lžíce máslo
1 ks cibule
2 lžíce hořčice
1 ks chilli paprička
1 ks červená paprika
1 ks zelená paprika
80 dkg rybí filé
1 řapík řapíkatý celer
podle chuti
sůl
citronová šťáva
mletý černý pepř
na ozdobu
petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Čtverce alobalu rozložíme a potřeme máslem. Papriky a chilli papričku nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme na kolečka a celer na plátky. Čerstvou petrželku nasekáme na jemno.

  2. Porce filé položíme na alobal, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a potřeme hořčicí. Na plátky rybího filé rozdělíme zeleninu, zlehka osolíme a přidáme plátek másla.

  3. Rybí filé dobře zabalíme do alobalu a na plechu v troubě pečeme asi 20 minut při 200 °C.

  4. Rybí filé připravené v alobalu na talíři posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!