Rybí filé s bylinkovou směsí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce olej
sůl
1 lžíce máslo
1 ks citron
3 lžíce bílé víno
1 lžíce hladká mouka
600 g rybí filé
příloha
0.5 svazečku petrželka
1 ks cibule
1 lístky bazalka
1 snítka šalvěj

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a jemně nasekáme, stejně jako všechny bylinky.

  2. Rybí filé nakrájíme na plátky, osolíme, zaprášíme hladkou moukou a prudce na oleji opečeme.

  3. Opečené filé přendáme do teplé mísy. Na výpeku podusíme cibuli s bylinkami, zalijeme vínem a do směsi vrátíme opečené filé. Vše společně prohřejeme.

  4. Rybí filé s bylinkovou směsí podáváme ozdobené plátky citronu s bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!