Rybí čertova pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0.5 ks cibule
50 g majonéza
1-2 ks sterilované okurky
2 ks vejce natvrdo
1 ks uzená makrela
1 ks sterilizovaná paprika v oleji
podle chuti
sůl
hořčice
citronová šťáva

Postup přípravy receptu

  1. Rybu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s vejci, cibulí a okapanou paprikou umeleme.

  2. Základ pomazánky spojíme majonézou, přidáme na kostičky nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a solí. Rybí čertovu pomazánku necháme proležet.

  3. Rybí čertovu pomazánku mažeme na čerstvé pečivo. Podáváme s čerstvou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!