Roláda z mletého masa plněná hermelínem recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 stroužky česnek 1 ks vejce strouhanka 1 šálek mléko 1 ks cibule 2 ks houska 1 lžíce hladká mouka 0.5 lžičky drcený kmín 50 dkg mleté míchané maso podle chuti sůl majoránka mletý pepř náplň hořčice párek hermelín sterilované okurky
Postup Roláda z mletého masa plněná hermelínem recept
Postup přípravy receptu
-
Mleté maso si ochutíme asi tak jako na sekanou.
Pomocí potravinářské folie vyválíme mleté maso na plát. Plát potřeme hořčicí, poklademe na proužky nakrájeným párkem a okurkami. Poklademe plátky hermelínu. Mleté maso opět za pomoci fólie stočíme do rolády. Roládu z mletého masa posypeme strouhankou a dáme do pekáčku. Podlijme ji vodou a dáme péct do předehřáté trouby.
Roládu z mletého masa plněnou hermelínem podáváme s bramborovou kaší nebo jinou oblíbenou přílohou. Roláda je skvělá i studená s čerstvým pečivem.