Roláda z mletého masa plněná hermelínem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
1 ks vejce
strouhanka
1 šálek mléko
1 ks cibule
2 ks houska
1 lžíce hladká mouka
0.5 lžičky drcený kmín
50 dkg mleté míchané maso
podle chuti
sůl
majoránka
mletý pepř
náplň
hořčice
párek
hermelín
sterilované okurky

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso si ochutíme asi tak jako na sekanou.

  2. Pomocí potravinářské folie vyválíme mleté maso na plát. Plát potřeme hořčicí, poklademe na proužky nakrájeným párkem a okurkami. Poklademe plátky hermelínu. Mleté maso opět za pomoci fólie stočíme do rolády. Roládu z mletého masa posypeme strouhankou a dáme do pekáčku. Podlijme ji vodou a dáme péct do předehřáté trouby.

  3. Roládu z mletého masa plněnou hermelínem podáváme s bramborovou kaší nebo jinou oblíbenou přílohou. Roláda je skvělá i studená s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!