Roastbeef z pomalého hrnce recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
0.5 sklenice voda
2 řapíky řapíkatý celer
0.5 balíčku baby karotka
4-5 ks bramory
podle chuti
koření

Postup přípravy receptu

  1. Cele hovězí maso, může být i vepřové, orestujeme ze všech stran na pánvi.

  2. Do pomalého hrnce dáme trochu vody. Přidáme na nudličky pokrájenou cibuli, baby mrkev nebo mrkev nakrájenou na kolečka, čtvrtky brambor a celer nakrájený na měsíčky. Vše osolíme, okořeníme a zamícháme. Na zeleninu položíme orestované maso. Hrnec zakryjeme a vše vaříme asi 6 hodin. Neotvíráme.

  3. Upečený roastbeef z pomalého hrnce vyjmeme, nakrájíme a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!