Rizoto z papiňáku recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
1 ks cibule
1 l voda
2 hrnky rýže
500 g mleté maso
1 kostka zeleninový bujon
150 g mražená zeleninová směs
podle chuti
pažitka
bazalka
grilovací koření
kari koření
Postup Rizoto z papiňáku recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. V tlakovém hrnci krátce osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso (doporučuji kvalitní mleté maso), koření, bylinky a masox podle chuti. Promícháme a krátce restujeme na mírném ohni.
Poté přidáme syrovou rýži, mraženou zeleninu a zalijeme vodou. Promícháme a zavřeme papiňák. Vaříme 5 - 7 minut od zasyčení a poté vypneme a necháme dalších 5 minut dojít.
Otevřeme papiňák, rizoto z papiňáku promícháme a podáváme.