Rizoto s kuřecím masem, cuketou a kukuřicí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cuketa
1 ks pórek
200 g rýže
300 g kuřecí maso
1 kostka zeleninový bujón
250 g mražená kukuřice
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
tvrdý sýr
mletý černý pepř
sušená bazalka

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve si uvaříme rýži s jednou kostkou zeleninového bujónu.

  2. Pórek si nakrájíme na jemno, cuketu na kostičky a kuřecí maso na menší kousky.

  3. Na pánvi na oleji zprudka opečeme osolené maso, nechám zatáhnout a cca po 5 minutách ho vyndáme na talíř.

  4. Ve výpeku osmažíme pórek, pak k němu přidáme cuketu a kukuřici. Okořeníme sušenou bazalkou a osolíme, chvilku podusíme, pak přidáme maso a rýži a necháme ještě chvíli dusit.

  5. Rizoto s kuřecím masem, cuketou a kukuřicí můžeme takto podávat a na talíři ještě posypat strouhanám sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!