Ražniči bez tyčí recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 lžičky sůl
60 dkg kuřecí prsa
30 dkg anglická slanina
1/2 lžičky mletý černý pepř
60 dkg vepřová kýta bez kosti
1 láhev menší kečup
3 balíčky mražená zelenina lečo

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu nakrájíme nadrobno, maso nakrájíme na kostky

  2. Maso i slaninu dáme do pekáče, osolíme, opepříme a přidáme celý kečup. Vmícháme mražené lečo. Všechno dobře promícháme

  3. Ražniči pečeme na maximum v plynové troubě 1/2 hodiny zakryté a 1/2 hodiny odkryté, aby se vypekla všechna voda z mražené zeleniny

  4. Ražniči bez tyčí podáváme s rýží nebo hranolky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!