Pstruh s hummusem a černými olivami recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle chuti
sůl
citron
ančovičky
čerstvá petrželka
mletý černý pepř
hummus s černými olivami
podle potřeby
olivový olej
filety ze pstruha

Postup přípravy receptu

  1. Pstruha očistíme a připravíme si z něj filety.

  2. Do misky si připravíme najemno nakrájené ančovičky, hummus z černých oliv a dobře zamícháme.

  3. Filety pstruha osolíme, opeříme a na olivovém oleji osmažíme z obou stran.

  4. Na talíř naservírujeme připravenou marinádu s hummusem, poklademe rybí filety, položíme plátek citronu, posypeme čerstvou petrželkou a přidáme černé olivy. Podle potřeby vše dosolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem.

  5. Takto připraveného pstruha s hummusem a černými olivami ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!