Pšeničný bulgur s hlívou ústřičnou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

špetka sůl
petrželka
2 ks cibule
60 dkg hlíva ústřičná
2 lžíce sójová omáčka
mletý černý pepř
0.5 lžičky koření pěti vůní
30 dkg mražená kukuřice
40 dkg pšeničný bulgur

Postup přípravy receptu

  1. Pšeničný bulgur připravíme podle návodu. Cibuli nakrájíme na půl kolečka, hlívu na kostičky.

  2. Na oleji osmažíme cibulku dozlatova, přidáme hlívu, sůl, pepř, a dále smažíme asi 10 minut. Poté přidáme koření pěti vůní, sójovou omáčku a mraženou kukuřici. Ještě minutku smažíme.

  3. Hotovou směs smícháme s bulgurem a posypeme petrželkou.

  4. Pšeničný bulgur s hlívou ústřičnou ihned servírujeme. Pro obměnu můžeme přidat jinou oblíbenou zeleninu, nebo např. k cibuli přidáme nakrájené kuřecí maso.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!