Portugalské roštěnky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - česnek
- - olej
- - sůl
1 ks vejce
- - máslo
4 ks rajčata
30 g žampióny
- - pepř mletý
50 ml víno červené
20 g protlak rajčatový
4 ks roštěnec hovězí
200 g fazolky sterilované

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem a jednu stranu namočíme ve vejci rozšlehaném se sýrem, pak maso opečeme po obou stranách v oleji. Na jiné pánvi na másle orestujeme žampiony, zalijme vínem, přidáme protlak, fazolky a dusíme. Roštěnky podáváme obalenou stranou nahoru, do středu dáme fazolky a na ně položíme rajče opečené na másle.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!