Pomazánka z hovězího recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1-2 ks cibule 1 lžíce hořčice 50 g anglická slanina 2 ks kyselá okurka 2 ks vejce natvrdo mletý černý pepř 2 lžíce pomazánkové máslo 250 g vařené hovězí maso podle chuti sůl pažitka na ozdobu ředkvičky
Postup Pomazánka z hovězího recept
Postup přípravy receptu
-
Vařené hovězí maso z polévky pomeleme spolu s anglickou slaninou. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, stejně tak kyselé okurky a vařená vejce. Pažitku nasekáme.
Maso přendáme do misky, přidáme hořčici, cibuli, okurky, pažitku, vejce, pomazánkové máslo a podle chuti osolíme a opepříme. Pomazánku necháme v chladu odležet.
Pomazánku z hovězího mažeme na čerstvý chléb a ozdobíme kolečky ředkviček.