Pomazánka z hovězího recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1-2 ks cibule
1 lžíce hořčice
50 g anglická slanina
2 ks kyselá okurka
2 ks vejce natvrdo
mletý černý pepř
2 lžíce pomazánkové máslo
250 g vařené hovězí maso
podle chuti
sůl
pažitka
na ozdobu
ředkvičky

Postup přípravy receptu

  1. Vařené hovězí maso z polévky pomeleme spolu s anglickou slaninou. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, stejně tak kyselé okurky a vařená vejce. Pažitku nasekáme.

  2. Maso přendáme do misky, přidáme hořčici, cibuli, okurky, pažitku, vejce, pomazánkové máslo a podle chuti osolíme a opepříme. Pomazánku necháme v chladu odležet.

  3. Pomazánku z hovězího mažeme na čerstvý chléb a ozdobíme kolečky ředkviček.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!