Plněný gothajský salám recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 ks vejce
strouhanka
10 dkg niva
40 dkg gothajský salám
hladká mouka
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Gothajský salám nakrájíme na širší kolečka. Nivu nakrájíme na malé plátky. Do každého kolečka salámu vyřízneme kapsu, do které vložíme plísňový sýr

  2. Naplněný salám obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance. Podle potřeby můžeme salám spíchnout párátkem, ale není to nutné, sýr by neměl vytékat

  3. Takto připravený salám opečeme ze všech stran na pánvi v rozehřátém oleji

  4. Hotový plněný gothajský salám podáváme s vařeným bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!