Plněný cejn na grilu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 stroužků česnek
sůl
2 ks paprika
2 ks cibule
20 dkg žampiony
grilovací koření
citronová šťáva
rybí koření
3 ks cejn

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné ryby osolíme a pokapeme citronem a necháme uležet.

  2. Mezitím si očistíme zeleninu a nakrájíme ji na kolečka. Žampiony nebo jiné houby povaříme 5 minut v osolené vodě. Hodně propláchneme studenou vodou a přidáme do misky i se zeleninou. Promícháme a okořeníme rybím kořením.

  3. Cejna posypeme ze všech stran grilovacím kořením a jeho břišní dutinu naplníme připravenou směsí. Plněného cejna zabalíme do alobalu a dáme péct na gril. Stačí deset minut z každé strany.

  4. Plněného cejna na grilu podáváme s přílohou podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!