Pikantní velikonoční pomazánka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- petrželka 150 g měkký tvaroh tabasco 0.5 ks červená cibule 2 ks paprika (červená) 1 lžíce olivový olej Bertolli Extra Vergine 8211# Originale 150 g rostlinný tuk Bertolli
Postup Pikantní velikonoční pomazánka recept
Postup přípravy receptu
-
Papriky rozpůlíme, zbavíme semen a zakapané olivovým olejem vložíme do trouby. Pečeme, dokud slupka neztmavne. Poté papriky vložíme do sáčku, uzavřeme a necháme vychladnout. Vychladlé papriky oloupeme a nakrájíme nadrobno.
V míse smícháme papriku s najemno nakrájenou cibulí, rostlinným tukem a měkkým tvarohem. Přidáme pár kapek tabasca a špetku kajenského pepře. Vše vymixujeme dohladka, poté necháme vychladit v lednici.
Podáváme nejlépe s toasty, zdobené zelenou petrželkou.
Zdroj: Bertolli.cz