Pikantní velikonoční pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

petrželka
150 g měkký tvaroh
tabasco
0.5 ks červená cibule
2 ks paprika (červená)
1 lžíce olivový olej Bertolli Extra Vergine
8211# Originale
150 g rostlinný tuk Bertolli

Postup přípravy receptu

  1. Papriky rozpůlíme, zbavíme semen a zakapané olivovým olejem vložíme do trouby. Pečeme, dokud slupka neztmavne. Poté papriky vložíme do sáčku, uzavřeme a necháme vychladnout. Vychladlé papriky oloupeme a nakrájíme nadrobno.

  2. V míse smícháme papriku s najemno nakrájenou cibulí, rostlinným tukem a měkkým tvarohem. Přidáme pár kapek tabasca a špetku kajenského pepře. Vše vymixujeme dohladka, poté necháme vychladit v lednici.

  3. Podáváme nejlépe s toasty, zdobené zelenou petrželkou.

  4. Zdroj: Bertolli.cz


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!