Pikantní tvarožina recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

náplň
2 lžičky sůl
250 g měkký tvaroh
1 lžička černý pepř mletý
1 dl stolní olej
1 konzerva uzené šproty
0 ks střední cibule nahrubo
0 svazků nasekaná pažitka čerstvá
na potření
1 ks bílá veka

Postup přípravy receptu

  1. Do mísy dáme 250 g měkého tvarohu, krabičku uzených šprotů i s nálevem, nahrubo pokrájenou půlku cibule, 2 lžičky sole, 1 lžičku pepře, 1 dcl oleje a 1/2 svazku (hodně) nasekané pažitky.

  2. Vše poté dokonale najemno rozmixujeme. Docílíme nazelenalé pasty pikantní česneko-tvarohové chuti.

  3. Pomazánka je po umixování řídká a je potřeba ji vychladit v chladničce než ji budeme podávat třeba na vece.

  4. Celý trik s pikanní chutí je v rozmixované pažitce a její chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!