Pikantní směs do bramboráku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

olej
sůl
1 ks cibule
1 lžíce hořčice
500 g vepřová plec
mletá červená paprika
3 ks sterilovaná okurka
mletý černý pepř
1 ks sterilovaná feferonka

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Ty osolíme a opepříme. Očištěnou cibuli nakrájíme nadrobno. Sterilované okurky nakrájíme na nudličky.

  2. Rozpálíme si pánev, přilejeme olej a cibuli. Pak přidáme maso, orestujeme a zasypeme paprikou. Chvilku restujeme. Pánev přiklopíme a necháme dusit ve vlastní šťávě, dokud maso nezměkne. Případně můžeme podlít trochou vody.

  3. Zatímco se maso dusí, můžeme si připravit oblíbené bramboráky.

  4. Do měkkého masa přidáme okurky, feferonku a horčici. Vše restujeme doměkka.

  5. Hotovou směsí naplníme napůl přeložené bramboráky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!