Pikantní rybí filety recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
2 ks vejce
120 - 150 g solamyl
200 ml smetana
mletý bílý pepř
citronová šťáva
3 - 4 lžíce chilli omáčka na mořské plody
1 kg filé z pangase

Postup přípravy receptu

  1. Rybu omyjeme a necháme rozmrazit. Potom ji rozdělíme na porce, které osušíme, zakápneme citronovou šťávou, osolíme a podle chuti opepříme

  2. Ze smetany, vajec, chilli omáčky a solamylu umícháme těstíčko, které necháme asi 20 minut odležet

  3. Jednotlivé porce ryby namáčíme do pikantního těstíčka a zvolna usmažíme v oleji dozlatova

  4. Pikantní rybí filety podáváme s vařeným nebo pečeným bramborem a zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!