Pikantní pomazánka na chlebíčky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
100 g majonéza
250 g salám
1 ks sterilované okurky
nálev
1 lžíce olej
1 lžíce ocet
1 lžíce hořčice
1 lžíce kečup
0.5 lžíce worcesterská omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve si svaříme suroviny na nálev, který pak necháme vychladnout.

  2. Zatím umeleme salám, okurku a cibuli. Přimícháme majonézu a tuto směs přidáme do vychladlého nálevu. Pak už jen jednoduše zamícháme.

  3. Pikantní pomazánka na chlebíčky nejlíp chutná na chlebíčkách s polosuchým nebo suchým salámem. Ale dá se jíst i s rohlíkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!