Pikantní pangasius s chutney recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
máslo
olivový olej
citronová šťáva
2 lžíce chilli omáčka
500 g pangasius
4 - 5 lžic mango chutney

Postup přípravy receptu

  1. Pangase necháme rozmrazit. Poté rybu omyjeme, osušíme, pokapeme citronem a osolíme. Mango chutney i s kousky ovoce promícháme s chilli omáčkou a pangase směsí potřeme. Necháme 1 - 2 hodiny odležet

  2. Na pánvi rozehřejeme máslo s trochou olivového oleje a pangase z obou stran osmahneme, až se nám začne jakoby chytat a bude zlatavý

  3. Pikantního pangase s chutney dáme na nahřáté talíře i s kousky manga a výpekem. Podáváme s rýží nebo bramborem, případně přidáme čerstvou zeleninu na oblohu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!