Pikantní maďarská pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
2 lžíce ocet
1 ks cibule
1 lžíce majonéza
4 lžíce kečup
2 ks feferonka
mletý pepř
4 ks sterilované okurky
400 g měkký salám
12 ks tavený sýr (trojúhelníček)

Postup přípravy receptu

  1. Kečup, ocet, pepř a sůl přivedeme do varu a necháme vychladnout.

  2. Salám, sýr, feferonky, cibuli a okurky umeleme na masovém strojku. Vmícháme kečupovou směs a majonézu a pomazánku důkladně promícháme.

  3. Pikantní maďarskou pomazánku mažeme na toasty nebo pečivo. Můžeme použít na zdobení jednohubek. Není vhodné pro děti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!