Pestré zeleninové lečo recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 0.5 ks vejce 10 g máslo 1 ks rajče 20 g karotka 20 g fazolky 50 g květák 0.5 ks zelená paprika podle chuti sůl petrželka kopr
Postup Pestré zeleninové lečo recept
Postup přípravy receptu
-
Mrkev očistíme a nakrájíme na jemné nudličky, podlijeme ji vodou, osolíme a krátce podusíme. Přidáme na růžičky rozebraný květák, nakrájené fazolky a nakrájenou papriku bez zrníček.
Když zelenina změkne, přidáme na kousky nakrájené oloupané rajče a rozkvedlané vejce. Lečo dosolíme, omastíme máslem a promícháme s posekanou petrželkou a koprem.
Pestré zeleninové lečo podáváme teplé s pečivem jako hlavní chod nebo přílohu.