Papriky po myslivecku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
3-4 vejce
50 g máslo
4 ks paprika
2 lžíce petrželka
1 ks cibule
4 lžíce olivový olej
2 lžíce smetana ke šlehání
mletý černý pepř
500 g čerstvé houby (lišky)

Postup přípravy receptu

  1. Papriky podélně rozpůlíme, zbavíme jádřince, osušíme a na rozpáleném oleji na malém ohni v pánvi přiklopené pokličkou 10 minut dusíme.

  2. Houby i cibuli očistíme a nakrájíme. Petrželku nasekáme.

  3. V kastrolu na rozpuštěném másle osmahneme nadrobno nasekanou cibuli, nakrájené houby, osolíme a opepříme. Vejce rozkvedláme se smetanou, vmícháme do houbové směsi, přidme petrželku a necháme ztuhnout. Náplň vložíme do podušených paprik.

  4. Ještě horké papriky po myslivecku podáváme. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!