Pangasius v pikantní marinádě recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
5 lžic olej
sůl
máslo
1 lžíce sekaná petrželka
1 lžíce mleté feferony v soli
4 ks filé pangase

Postup přípravy receptu

  1. Kousky pangase osolíme a vložíme do nádoby, ve které budeme marinovat. Česnek oloupeme a prolisujeme

  2. Ve skleničce si rozmícháme olej, feferonky, česnek a petrželku a hotovou marinádu nalijeme na připravenou rybu a rovnoměrně ji rozetřeme. Pangase necháme naloženého nejlépe přes noc v chladničce

  3. Druhý den rozpustíme na pánvi máslo - na velmi mírném ohni, aby se nepřepálilo. Vložíme pangase a pozvolna opékáme, stačí 5 minut po obou stranách

  4. Pangase v pikantní marinádě podáváme s bramborovou kaší. Takto připravený pangasius je jemně pikantní.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!