Pangasius na hořčici a cibuli recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
1 lžíce olej
3 ks cibule
400 g filé z pangasiuse
podle chuti
sůl
plnotučná hořčice
mletý černý pepř
příloha
bramborový salát

Postup přípravy receptu

  1. Rybu nejprve omyjeme a pak osolíme. Pekáček, který používáte do trouby, vymažeme kapkou oleje.

  2. Opláchnuté, osolené, opepřené kousky ryby naložíme do pekáčku vedle sebe. Každý kousek natřeme hořčicí. Na závěr oloupeme a nakrájíme cibuli a česnek a poklademe přes celý plech či pekáč. Pangase na hořčici a cibuli pečeme v troubě asi 40 minut.

  3. Pangase na hořčici a cibuli podáváme s brambory nebo bramborovým salátem. Tento pokrm je vhodný i na sváteční dny jako jsou Vánoce či nějaké oslavy narozenin.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!