Ovocné müsli s granátovým jablkem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce rozinky
2 ks pomeranč
250 ml podmáslí
2 lžíce med
2 ks kiwi
2 lžíce citronová šťáva
1 ks granátové jablko
4 lžíce pšeničné klíčky
10 lžic ovesné celozrnné vločky

Postup přípravy receptu

  1. Oloupeme pomeranč a dobře očištěný bez bílé vlákniny ho rozdělíme na měsíčky a nakrájíme na kousky. Oloupané kiwi nakrájíme na tenká kolečka. K ovoci přidáme citronovou šťávu a namočené rozinky. Ovoce promícháme s ovesnými vločkami a klíčky.

  2. Podmáslí promícháme s medem, zalijeme jím ovocnou směs a ještě jednou dobře promícháme. Z granátového jablka vybereme zrnka a posypeme jimi ovocnou misku.

  3. Ovocné müsli s granátovým jablkem podáváme jako zdravou snídani, ale chutná výborně i na svačinu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!