Opilý čokoládový krém recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

250 g máslo
50 ml rum
300 ml mléko
100 g cukr krupice
50 g čokoláda na vaření
1 balíček vanilkový pudinkový prášek

Postup přípravy receptu

  1. Z 300 ml mléka, cukru krupice a sáčku pudinkového prášku připravíme na mírném ohni velmi hustý pudink, který necháme za stálého míchání vychladnout.

  2. Do vychladlého pudinku zašleháme změklé máslo a rum. Nakonec do připraveného krému vmícháme rozpuštěnou čokoládu na vaření.

  3. Opilým čokoládovým krémem naplníme cukrářský sáček a používáme jej k plnění zákusků, dortů či cukroví. Opilý čokoládový krém se skvěle hodí třeba do trubiček či laskonek.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!