Omáčka s kabanosem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce olej
0 ks cibule
15 dkg kabanos
1 konzerva rajský protlak
1 hrnek voda nebo vývar
podle chuti
sůl
mletý pepř
podle potřeby
kečup

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Kabanos nebo párky oloupeme a nakrájíme na kostičky.

  2. Na troše oleje zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme kabanos a dále restujeme. Necháme jej pustit šťávu a přidáme protlak. Poté zalijeme vodou nebo vývarem podle potřeby a zahustíme kečupem. Omáčku na špagety podle chuti osolíme a opepříme.

  3. Horkou omáčku s kabanosem podáváme k vařeným špagetám nebo jiným těstovinám.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!