Obložené chleby s hermelínem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 svazek ředkvička
4 plátky žitný chléb
1 ks pikantní hermelín
podle chuti
sůl
na potření
2 lžíce máslo
podle potřeby
máslo
bylinky

Postup přípravy receptu

  1. Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na kolečka. Hermelín nakrájím nožem na sýr na tenké plátky.

  2. Na pánvi si rozpustíme kousek másla a zlehka ředkvičky osmahneme. Stačí 1-2 minuty, poté odstavíme.

  3. Chleby zlehka namažeme máslem, rovnoměrně poklademe plátky hermelínu a kousky ředkviček, můžeme posolit a posypat bylinkami. Vhodná je čerstvá pažitka nebo sušená bazalka.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!