Nízkotučné tiramisu recept

Apetit Recepty dezerty

Suroviny na recept

rum
kakao
1 dl káva
200 g piškoty
500 g ricotta
200 g máslový krém
umělé sladidlo

Postup přípravy receptu

  1. Máslový krém v prášku ušleháme podle návodu a promícháme s ricottou, nebo nízkotučným tvarohem, oslazenou umělým sladidlem a trochou kávy ochucené rumem

  2. Do zbylé ochucené kávy namáčíme piškoty a skládáme je do vhodné nádoby nebo skleniček. Na ně rozdělíme část krému a dále tvoříme střídavě vrstvu namočených piškotů a krému až do spotřebování. Poslední krémovou vrstvu uhladíme a posypeme kakaem

  3. Nízkotučné tiramisu dáme do lednice ztuhnout a vychladit

  4. Nízkotučné tiramisu podáváme vychlazené jako lahodný dezert

  5. Foto: Shutterstock.com


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!