Netradičně dobrý tradiční tatarák recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
1 ks žloutek
1 lžíce hořčice
šalotka
olivový olej
500 g hovězí svíčková
1 lžíce rajský protlak
worcestrová omáčka
mletý černý pepř
okurky cornichons

Postup přípravy receptu

  1. Maso zbavíme šlach, nakrájíme ho na plátky a naškrábeme do misky. Přidáme olivový olej, sůl, pepř, na jemno nakrájenou šalotku, okurky, rajský protlak, hořčici, žloutek a worcestrovou omáčku. Všechno promícháme a podle potřeby ještě dochutíme

  2. Teď si připravíme topinky - nakrájený chleba pokapeme olivovým olejem a opečeme na grilu

  3. Hotové topinky potřeme paličkou čerstvého česneku, který jsme rozpůlili a posolili

  4. Netradičně dobrý tradiční tatarák nandáme na topinku a podáváme

  5. Zdroj: iPrima.cz - Rozpal to, šéfe!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!