Nákyp z vařeného masa s kapustou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
1 ks kapusta
podle chuti
2 stroužky česnek
sůl
200 g vařené uzené maso
mletý černý pepř
200 g vařené hovězí maso
podle potřeby
1 ks vejce
strouhanka

Postup přípravy receptu

  1. Kapustu očistíme, nakrájíme na menší kousky a v osolené vroucí vodě ji uvaříme téměř doměkka.

  2. Zatím si očistíme cibuli s česnekem a nasekáme najemno.

  3. Uvařenou kapustu scedíme, necháme okapat a spolu s masem ji umeleme. Do kapusty vmícháme cibuli s česnekem, přidáme sůl, vejce, pepř a podle potřeby strouhanku. Kapustovou hmotu promícháme a rovnoměrně rozložíme do vymazaného pekáče.

  4. Nákyp z vařeného masa s kapustou zvolna upečeme.

  5. Upečený nákyp z vařeného masa s kapustou ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!