Mořský vlk s grilovanou zeleninou recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

česnek
sůl
paprika
petrželka
cibule
tymián
cuketa
rozmarýn
pórek
olivový olej
olivový olej
sójová omáčka
mletý černý pepř
mořský vlk

Postup přípravy receptu

  1. Do grilu vložíme namočené prkýnko a necháme ho rozehřát. Vykuchanou rybu osolíme a opepříme a břišní dutinu vyplníme tymiánem, rozmarýnem a petrželkou. Pak zakápneme trochou olivového oleje. Rybu položíme na prkýnko do grilu a necháme 10 - 12 minut péct

  2. Mezitím si připravíme přílohu: pórek, cuketu, papriku a cibuli nakrájíme nahrubo. Přidáme utřený česnek, osolíme a opepříme

  3. Na grilu rozpálíme wok, necháme na něm rozehřát olivový olej a pak orestujeme česnek a cibuli. Po chvíli přidáme zbytek zeleniny a restujeme doměkka. Přidáme kapku sójové omáčky a hotovou zeleninu přesypeme do mísy

  4. K upečené rybě nakrájíme citron, přidáme restovanou zeleninu a podáváme

  5. Zdroj: iPrima.cz - Rozpal to, šéfe!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!