Masové ragú recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 stroužek česnek sůl 2 lžíce petrželka 1 ks cibule 3 lžíce sádlo 150 g játra 1 ks hřebíček 2 sklenky červené víno 300 g vepřová plec mletý černý pepř
Postup Masové ragú recept
Postup přípravy receptu
-
Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Játra můžeme předem namočit do mléka. Očistíme je a nakrájíme na stejné kostky jako maso.
Rozpálíme si olej a orestujeme maso. Přidáme cibuli, česnek, krátce orestujeme a podlijeme vínem. Přidáme sekanou petrželku a směs podusíme. Po chvilce maso osolíme, opepříme, přidáme hřebíček, občas zamícháme a podlijeme trochou vody.
Měkké maso scedíme a osmahneme na sádle s játry.
Masové ragú podáváme s rýží nebo s bílým pečivem.