Kuřecí prsa se zeleným chřestem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
500 g chřest
400 g kuřecí prsa
2 lžíce balsamico ocet
podle chuti
sůl
mletý pepř
podle potřeby
olivový olej
čerstvá petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso omyjeme, osušíme a pěstmi jemně naklepeme. Z obou stran osolíme a opepříme. Plátky masa osmahneme na olivovém oleji s rozmáčknutým česnekem. Po 5 minutách přidáme ocet, odendáme česnek a ocet necháme odpařit.

  2. Chřest očistíme a provaříme 4 minutky. Odkrojíme špičky a nožičky rozmixujeme.

  3. Kuřecí maso dáme na talíř, přidáme chřestový mix a špičky chřestu.

  4. Kuřecí maso s chřestem posypeme petrželkou a můžeme podávat třeba jen s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!