Kuřecí maso a lá fondue recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
4 plátky kuřecí spodní stehno
omáčka
200 g tvaroh
100 g eidam
200 g lučina
4 lžíce mletá sladká paprika
100 g čerstvá pažitka
200 g sýr philadelphia

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso si osolíme a nakrájíme na kousky. Dáme na 20 minut na pánvičku osmažit.

  2. Pažitku nasekáme najemno a smícháme s lučinou, dáme do lednice. Eidam si necháme roztavit v mikrovlnné troubě, smícháme s tvarohem a dáme do lednice. Philadelphii smícháme s mletou sladkou paprikou. Řádně promícháme a také dáme do lednice.

  3. Za 30 minut vyndáme všechny omáčky. Kuřecí maso dáme na talířky, omáčky do mističek a necháme každého, ať si kousky masa namáčí do omáček podle své chuti. Kuřecí maso a lá fondue se bude hodit při posezení s přáteli.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!