Kuřecí játra na cibuli, jablku a víně recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce máslo
2 ks cibule
2 lžíce olivový olej
1 dl portské víno
200 g kuřecí játra
1 ks sladké jablko

Postup přípravy receptu

  1. Cibule oloupeme a rozkrájíme nadrobno. Sladké jablko oloupeme, zbavíme jadřinců a rozkrájíme na malé kostičky.

  2. Cibuli a jablko jemně připravíme na másle, osolíme a podlijeme vodou. Na olivovém oleji opečeme kuřecí játra, přidáme obdělanou cibuli s jablky a podusíme na malé sklenici červeného portského vína.

  3. Kuřecí játra na cibuli, jablku a víně podáváme s bílým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!