Krůtí roláda po staročesku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 ks cibule
2 ks mrkev
1 kg krůtí roláda
podle chuti
sůl
mletá sladká paprika
mletý černý pepř
celý kmín

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí maso okořeníme a pomocí provázku či svorek zabalíme v roládu. Tu můžeme naplnit vejci, kyselou okurkou či měkkým salámem podle chuti. Zeleninu očistíme, cibuli krájíme na středně hrubo, mrkve na kolečka.

  2. Do hlubokého pekáčku dáme tuk a poklademe pokrájenou cibuli a mrkev. Znovu okořeníme stejným kořením jako na maso. Roládu po staročesku dáme péci dozlatova. V receptu je důležitá právě mrkev a cibule při pečení.

  3. Krůtí roládu po staročesku podáváme s pečivem či americkými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!