Krůtí maso na zelenině recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce olej
3 ks rajčata
2 ks feferonky
2 ks žlutá kapie
2 ks cibule krájená nadrobno
voda na podlití
100 g zelený hrášek
1-2 lžíce pikantní kečup
4 porce krůtí maso
kousek másla
podle chuti
sůl a pepř
na ozdobu
petrželka kudrnka
kroužky pórku

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji s kouskem másla, přidáme krůtí maso, rychle je ze všech stran opečeme, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a 25 minut dusíme.

  2. Přidáme na nudličky nakrájené žluté papriky, oloupaná nakrájená rajčata, feferonky, hrášek a dusíme až maso i zelenina změkne.

  3. Před dohotovením vmícháme kečup. Porce přeložíme na talíř, posypeme kroužky pórku a ozdobíme lístkem kudrnky.

  4. Podáváme s plátky veky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!