Křupavé bramboráčky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 ks vejce
1 kg brambory
2 ks cibule
2 lžíce hladká mouka
podle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme, očistíme a nastrouháme nahrubo. Lehce přes utěrku vymačkáme, vrátíme do misky.

  2. K bramborům přimícháme vejce, sůl a mouku. Cibuli oloupeme a jemně nastrouháme, přidáme k bramborům.

  3. V pánvi rozehřejeme jen takové množství tuku, aby se dno pánve mírně lesklo.

  4. Bramboráčky opečeme z obou stran dozlatova s podáváme je teplé.

  5. Křupavé bramboráčky můžeme i různě plnit, záleží na naší chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!