Krevety s červenou česnekovou omáčkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - česnek
- - sůl
0.5 svazku tymián
- - rozmarýn
1 ks feferonka
- - pepř mletý
- - olej olivový
16 ks krevety obří
800 g rajčata konzervovaná

Postup přípravy receptu

  1. Krevety vyloupneme, česnek nakrájíme na kousky, feferonku na kolečka a bylinky potrháme. Na oleji osmahneme česnek, feferonku, bylinky a potom opečeme krevety ze všech stran. Krevety potom vyjmeme a udržujeme v teple. Rajčata necháme okapat, potom je rozmačkáme, přidáme na pánev a asi 10 minut dusíme, ochutíme oslí, pepřem a na talíři krevety polijeme omáčkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!