Krémová rybí polévka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
50 g celer
400 ml voda
50 g mrkev
bílý pepř
čerstvá bazalka
400 g rybí filé
50 ml rama creamfine ke šlehání
podle potřeby
rama culinesse
tekutá jíška

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filé opečeme na ramě společně s jemně pokrájenou mrkví a celerem.

  2. Pak vše zalijeme vodou a vaříme, až je zelenina měkká. Poté směs rozmixujeme ponorným mixérem, zjemníme smetanou a podle chuti přidáme majonézu. Krátce povaříme a přidáme tekutou jíšku, která polévku zahustí. Dochutíme jemně sekanou bazalkou, bílým pepřem a solí.

  3. Krémovou rybí polévku podáváme nejlépe teplou. Dobrá je s čerstvým pečivem nebo krutonky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!