Kořeněné červené zelí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

olej
1 ks brambory
2 ks cibule
1 ks pomeranč
2 ks badyán
1 hlávka červené zelí
1 balíček sušené mandle

Postup přípravy receptu

  1. Červené zelí omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.

  2. Zelí dáme na osmaženou cibuli, přidáme badyán, nastrouháme pomerančovou kůru z dobře omytého plodu a necháme všechno dohromady dusit doměkka. Vmícháme spařené, oloupané a nasekané mandle. Nakonec zelí zahustíme nastrouhaným bramborem.

  3. Kořeněné červené zelí podáváme s knedlíkem. Ke kachně nemá chybu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!