Klobásy v kožichu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

12 dkg slanina
1 ks vejce
1 ks cibule
1 lžíce mletá sladká paprika
50 dkg mleté maso (míchané)
35 dkg moravská papriková klobása
podle chuti
sůl
tymián
podle potřeby
strouhanka
hladká mouka
sádlo na vymazání

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso ochutíme solí a kořením, vmícháme vejce, hladkou mouku, na kostičky nakrájenou cibuli a strouhanku.

  2. Na vlhkém prkénku vytvoříme ze směsi placičky, do nich zabalíme klobásy a tohle celé ještě obalíme plátky slaniny.

  3. Klobásy v kožichu vložíme do sádlem vymazané zapékací misky a dáme péci do vyhřáté trouby.

  4. Upečené klobásy v kožichu podáváme s chlebem, hořčicí a křenem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!