Kančí nebo vepřová játra na grilu recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 10 dkg máslo 1 ks cibule 2 ks jablko 4 lžíce hořčice 1 lžička pepř mletý 50 dkg vepřová nebo kančí játra
Postup Kančí nebo vepřová játra na grilu
Postup přípravy receptu
-
Kančí nebo vepřová játra nakrájíme na tenké plátky - asi 0,5 cm tenké. Opepříme z obou stran. Játra nesolíme. Na alobal položíme dva plátky másla a na to poklademe játra
Jablko i se slupkou (bez jadřince) nakrájíme na plátky a rozložíme na játra. Alobal zabalíme a položíme na rozpálený gril
Játra jsou hotová za 10-15 minut- záleží na žáru grilu a tloušťce jater. Před jídlem osolíme Kančí nebo vepřová játra na grilu podáváme s hořčicí, na kolečka nakrájenou cibulí a s chlebem.