Kančí nebo vepřová játra na grilu recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

10 dkg máslo
1 ks cibule
2 ks jablko
4 lžíce hořčice
1 lžička pepř mletý
50 dkg vepřová nebo kančí játra

Postup přípravy receptu

  1. Kančí nebo vepřová játra nakrájíme na tenké plátky - asi 0,5 cm tenké. Opepříme z obou stran. Játra nesolíme. Na alobal položíme dva plátky másla a na to poklademe játra

  2. Jablko i se slupkou (bez jadřince) nakrájíme na plátky a rozložíme na játra. Alobal zabalíme a položíme na rozpálený gril

  3. Játra jsou hotová za 10-15 minut- záleží na žáru grilu a tloušťce jater. Před jídlem osolíme Kančí nebo vepřová játra na grilu podáváme s hořčicí, na kolečka nakrájenou cibulí a s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!