Jahody s tvarohovým krémem a piškoty recept

Apetit Recepty dezerty

Suroviny na recept

1 lžíce mléko
20 ks piškoty
1 lžíce cukr moučka
1 balíček vanilkový cukr
1 kelímek zakysaná smetana
250 g měkký tvaroh
250 g čerstvé jahody

Postup přípravy receptu

  1. Jahody omyjeme, zbavíme lístků a rozčtvrtíme. Piškoty také rozkrojíme na čtvrtiny

  2. Elektrickým šlehačem vyšleháme tvaroh, mléko, cukry a zakysanou smetanu do tvarohového krému

  3. Do misek rozdělíme piškoty, jahody a přelijeme tvarohovým krémem. Dobře promícháme

  4. Jahody s tvarohovým krémem a piškoty zdobíme například čerstvou jahodou a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!