Jahodová bublanina recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- těsto 4 ks vejce 250 g máslo 1 hrnek voda 2 hrnky cukr krupice 1 balíček vanilkový cukr 3 hrnky hladká mouka 1 balíček prašek do pečiva náplň jahody na ozdobu cukr moučka
Postup Jahodová bublanina recept
Postup přípravy receptu
-
Máslo si rozehřejeme. Do másla vmícháme všechny ostatní suroviny a důkladně promícháme. Jahody očistíme a podle potřeby překrájíme.
Vyšší plechy vyložíme papírem na pečení a rovnoměrně na něj nalijeme těsto. Těsto poklademe jahodami. Jahodovou bublaninu vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 30 minut.
Upečenou jahodovou bublaninu podle chuti ocukrujeme, nakrájíme a můžeme podávat.