Jahodová bublanina recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

těsto
4 ks vejce
250 g máslo
1 hrnek voda
2 hrnky cukr krupice
1 balíček vanilkový cukr
3 hrnky hladká mouka
1 balíček prašek do pečiva
náplň
jahody
na ozdobu
cukr moučka

Postup přípravy receptu

  1. Máslo si rozehřejeme. Do másla vmícháme všechny ostatní suroviny a důkladně promícháme. Jahody očistíme a podle potřeby překrájíme.

  2. Vyšší plechy vyložíme papírem na pečení a rovnoměrně na něj nalijeme těsto. Těsto poklademe jahodami. Jahodovou bublaninu vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 30 minut.

  3. Upečenou jahodovou bublaninu podle chuti ocukrujeme, nakrájíme a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!