Indické vepřové maso recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 ks vejce solamyl 100 g arašídy sůl a pepř 3 lžíce sójová omáčka olej na smažení 500 g vepřová kýta 4 ks sterilované hrušky 3 lžíce cinzana
Postup Indické vepřové maso recept
Postup přípravy receptu
-
Libové vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Zasypeme solamylem, osolíme a obalíme v rozšlehaném vajíčku. Necháme odležet asi 15 minut.
Poté maso opečeme na rozpálením oleji, přidáme na kostičky nakrájené sterilované hrušky a arašídy. Osmahneme. Zalijeme zálivkou ze solamylu, cinzana, trochy vody a sójové omáčky. Osolíme a opepříme. Podáváme s rýží.