Indické vepřové maso recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks vejce
solamyl
100 g arašídy
sůl a pepř
3 lžíce sójová omáčka
olej na smažení
500 g vepřová kýta
4 ks sterilované hrušky
3 lžíce cinzana

Postup přípravy receptu

  1. Libové vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Zasypeme solamylem, osolíme a obalíme v rozšlehaném vajíčku. Necháme odležet asi 15 minut.

  2. Poté maso opečeme na rozpálením oleji, přidáme na kostičky nakrájené sterilované hrušky a arašídy. Osmahneme. Zalijeme zálivkou ze solamylu, cinzana, trochy vody a sójové omáčky. Osolíme a opepříme. Podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!