Hovězí na medu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
3 ks mrkev
med
olivový olej
2 dl červené víno
1 lžíce hladká mouka
muškátový oříšek mletý
1 plátek hovězí maso
rajský protlak
mletá ostrá paprika
drcený česnek
strouhaná pomerančová kůra

Postup přípravy receptu

  1. Maso osolíme, posypeme paprikou, orestujeme na oleji a odložíme stranou. Do výpeku přidáme lžíci mouky, orestujeme, zalijeme vývarem, přidáme maso, rajský protlak, med, drcený česnek, sůl, pepř a mrkev.

  2. Nakonec přilijeme víno a dusíme asi 20 minut.

  3. Zahustíme moukou. Hotové hovězí na medu podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!