Hovězí maso s fazolí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
1 ks cibule
1 lžíce hladká mouka
750 g hovězí maso
1 lžíce rajský protlak
150 g suché fazole
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Suché fazole si den předem namočíme do studené vody.

  2. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky. Česnek oloupeme, prolisujeme a potřeme jím připravené maso.

  3. Cibuli oloupeme, jemně nasekáme, zpěníme na troše oleje a přidáme maso. Vše poprášíme moukou, posolíme a přidáme fazole. Podlijeme vodou, přidáme bobkový list, rajský protlak a dusíme doměkka.

  4. Nakonec měkké maso ochutíme solí a pepřem.

  5. Hovězí maso s fazolí podáváme horkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!